Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΕΠΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΗΒΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ  ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
      ΘΗΒΑΣ   «Ο ΠΙΝΔΑΡΟΣ»


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Μετά από διαμαρτυρίες συναδέλφων για καθυστέρηση στην καταβολή της αποζημίωσης οδοιπορικών - μετακίνησής τους (διαθέσεις εκπαιδευτικών για συμπλήρωση ωραρίου) και την επικοινωνία μας με την οικονομική υπηρεσία της Δ/νσης Π.Ε. Βοιωτίας διαπιστώθηκε:

1.     Η οριστική απώλεια της δυνατότητας καταβολής της αποζημίωσης οδοιπορικών (μετακινήσεις - διαθέσεις εκπαιδευτικών για συμπλήρωση ωραρίου) για τους μήνες Μάϊος – Ιούνιος – Σεπτέμβριος – Οκτώβριος έτους 2016, καθώς σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις πρέπει ο αντίστοιχος κωδικός (λογαριασμός οδοιπορικών) να διαθέτει το απαιτούμενο χρηματικό ποσό κατά τη στιγμή πραγματοποίησης της σχετικής δαπάνης (μετακίνηση εκπαιδευτικού). Στις αναφερόμενες περιπτώσεις κάτι τέτοιο δεν είχε διασφαλιστεί και ως εκ τούτου η δαπάνη δεν μπορεί να εγκριθεί (!!)
2.     Ο ανεπαρκής σχεδιασμός – προγραμματισμός της Δ/νσης Π.Ε. για την κάλυψη των αναγκών αποζημίωσης οδοιπορικών έτους 2016 (μετακινήσεις - διαθέσεις εκπαιδευτικών για συμπλήρωση ωραρίου).

Καταγγέλλουμε το γεγονός και καλούμε τη Δ/νση Π.Ε. να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε τέτοια φαινόμενα να μην επαναληφθούν στο μέλλον. 


Τα Διοικητικά  Συμβούλια 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.