Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Οδηγίες για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών της 5ης Οκτωβρίου 2017

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Ταχ. Δ/νση : Εργ. Κέντρο Λιβαδειάς
Πεσόντων Μαχητών 15
32131  Λιβαδειά
e-mail: syleplivadias@gmail.com

Λιβαδειά, 25/09/2017
Αρ. Πρ.     166 

Θέμα:  ‹‹Οδηγίες για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών
 της 5ης Οκτωβρίου 2017››

·  Η ψηφοφορία της 5ης Οκτωβρίου 2017 θα αρχίσει στις 12:30 και θα ολοκληρωθεί στις 16:30 στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς.
· Δικαίωμα συμμετοχής στη ψηφοφορία έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου μας, ήτοι όλοι οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί  της Δ/νσης ΠΕ Βοιωτίας (καταβολή συνδρομής μέσω μισθοδοσίας). Επιπλέον, δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί - αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΠΕ και οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί, εφ’ όσον εγγραφούν στο  Σύλλογο και καταβάλλουν τη συνδρομή των 10 ευρώ μέχρι και την έναρξη της ψηφοφορίας.
·  Για την συμμετοχή στη ψηφοφορία απαιτείται αστυνομική ταυτότητα ή κάρτα μέλους της ΔΟΕ ή άλλο δημόσιο έγγραφο πιστοποίησης στοιχείων.
·     Για τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς στις εργασίες της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης και τις αρχαιρεσίες 5ης Οκτωβρίου 2017 θα διασφαλιστεί  συνδικαλιστική άδεια μιας ημέρας.   

·   Οι συνάδελφοι που εργάζονται και σε σχολεία της περιοχής Θήβας ψηφίζουν στο Σύλλογό μας, εφόσον έχουν οργανική ή προσωρινή τοποθέτηση σε σχολείο της περιοχής Λιβαδειάς. Την ημέρα των αρχαιρεσιών (5/10/2017), αν εργάζονται σε σχολείο της περιοχής Θήβας καλύπτονται από τη συνδικαλιστική άδεια που έχουν τα μέλη του Συλλόγου μας και δεν προσέρχονται στην εργασία τους.  

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
   Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΔΕΡΜΑΤΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.