Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014

«Τρίωρη στάση εργασίας για το θέμα της αυτοαξιολόγησης»-ΣΕΠΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ                                                                                      Αριθμ. Πρωτ.: 16//22-1-2014

 Θέμα 1ο «Τρίωρη στάση εργασίας για το θέμα της αυτοαξιολόγησης».

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τους Διευθυντές/Διευθύντριες και Προϊσταμένους/Προϊσταμένες για το θέμα της αυτοαξιολόγησης και λαμβάνοντας υπόψη και το μεγάλο αριθμό των υπογραφών που έχουν συλλεχθεί για το ίδιο θέμα, ενεργοποιεί την απόφαση της Δ.Ο.Ε. και κηρύσσει τρίωρη στάση εργασίας από τις 8:00 – 11:00 π.μ. την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014.
  Κατά τη διάρκεια της στάσης θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς για την αποτροπή πραγματοποίησης του σχετικού σεμιναρίου.
   Καλούμε τους συναδέλφους Διευθυντές που έχουν κληθεί στο σεμινάριο να μη συμμετάσχουν σ’ αυτό και να συνταχτούν με τις αποφάσεις του Συλλόγου και της Δ.Ο.Ε., δηλώνοντας στάση εργασίας, ώστε να είναι συνδικαλιστικά και υπηρεσιακά καλυμμένοι.
   Καλούμε όλους τους συναδέλφους ανεξαρτήτως εκπαιδευτικής περιφέρειας, να συμμετάσχουν μαζικά στη στάση εργασίας και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ώστε να εμποδίσουμε τη διαξαγωγή του σεμιναρίου, όπως έκαναν εκατοντάδες συναδελφοί μας σε όλη τη χώρα.
          Αυτοαξιολόγηση και αξιολόγηση – χειραγώγηση είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος και θα αποτελέσουν το πρόσχημα με το οποίο θα επιχειρηθεί να μετακυλιστούν οι ευθύνες του Υπουργείου στις πλάτες των εκπαιδευτικών.                                                      Για  το Δ.Σ.
                  Ο Πρόεδρος                                                 Η Γραμματέας
               Κόκκινος Σπύρος                                        Καράβα Ευαγγελία

 Ταχ.Δ/νση : Πεσόντων Μαχητών 15
32100  Λιβαδειά
E-mail: syleplivadias@gmail.com
Ιστολόγιο: http://sepelivadeias.blogspot.gr/
Πληροφορίες: Κόκκινος Σπυρίδων
      Καράβα Ευαγγελία
Τηλ.-fax : 22610-22565

   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.