Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Ανακοίνωση - Πρόσκληση ΣΕΠΕ Λιβαδειάς

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Λιβαδειάς σχετικά με την εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της αξιολόγησης των Διευθυντών δημοτικών σχολείων, Προϊσταμένων νηπιαγωγείων και ολιγοθέσιων δημοτικών σχολείων, καλεί όλες-ους τους ανωτέρω συναδέλφους:

1. σε συνάντηση την Τρίτη 18/11/2014 και ώρα 13.00΄ στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς,
2. να απέχουν από κάθε διαδικασία αξιολόγησης από 12/11/2014 –ημέρα έναρξης συμπλήρωσης του ηλεκτρονικού portfolio– μέχρι και την ημέρα συνάντησης (18/11/2014).
Επισημαίνεται ότι, η Δ.Ο.Ε. έχει ήδη κηρύξει απεργία - αποχή από κάθε διαδικασία αξιολόγησης από 2/11 μέχρι και 23/12/2014.

Συνάδελφοι,
η συλλογική δράση είναι ο μοναδικός δρόμος για να ματαιωθούν τα σχέδια του ΥΠΑΙΘ. Η προωθούμενη αξιολόγηση δεν έχει καμιά σχέση με τη θέση του κλάδου ούτε με οποιασδήποτε μορφής ανατροφοδοτική διαδικασία. Πρόκειται για αξιολόγηση που μας επιστρέφει στην - αλήστου μνήμης - εποχή του Επιθεωρητισμού. Στον αγώνα μας δεν χωρούν λογικές διαχωρισμού και αλληλοστοχοποίησης εντός του κλάδου. Τον αγώνα θα τον κερδίσουμε όλοι μαζί, όχι μόνοι τους οι διευθυντές ή οι νέοι συνάδελφοι ή μια κατηγορία εκπαιδευτικών. Έχουμε χρέος να αγωνιστούμε ενωμένοι.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΡΑΒΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.