Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

 ΣΕΠΕ ΒΟΙΩΤΙΑΣ – ΣΕΠΕ ΕΥΒΟΙΑΣ
   3-5



  Ένας πολύ διαφορετικός ποδοσφαιρικός αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο Αλιάρτου την Τρίτη 6 Ιουνίου 2017 στις 6:30 μ.μ., με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες ΄ΦΛΟΓΑ΄.
  Οι κερκίδες γέμισαν με μαθητές και μαθήτριες των δημοτικών σχολείων , που με τις φωνές τους και τα τραγούδια τους ενθάρρυναν τους εκπαιδευτικούς μας να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.
  Όμως η φιλοξενούμενη ομάδα ΣΕΠΕ ΕΥΒΟΙΑΣ, η οποία ήταν σαφώς καλύτερη, επικράτησε με σκορ 5-3, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με τη συνεργασία τους, χαρίζοντας απλόχερα συναισθήματα φιλίας, αγάπης και συναδελφικότητας , κλείνοντας έτσι τον πρώτο κύκλο της νεοσύστατης αυτής ομάδας των εκπαιδευτικών του νομού Βοιωτίας , που κύριο σκοπό για φέτος είχε την ενίσχυση συλλόγων που είναι κοντά στα παιδιά , στα ΠΑΙΔΙΑ που έχουν την ανάγκη όλων μας , ΄ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ΄ και ΄ΦΛΟΓΑ΄ .
  Ευχαριστούμε πολύ για την ΑΡΙΣΤΗ διαιτησία τους διαιτητές της ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ : Τσακανίκα Παναγιώτη διαιτητή Α΄ βοηθό διαιτητή Χατζή Αθανάσιο και Β΄ βοηθό διαιτητή Παπαγεωργίου Κωνσταντίνο.
  Την παράσταση όμως έκλεψαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Αθλητικού Συλλόγου Λιβαδειάς BIAKIS TEAM με μία εντυπωσιακή επίδειξη ΄TAE KWON DO ΄ και ΄TANG SOO DO΄ αφήνοντάς μας κυριολεκτικά   ά φ ω ν ο υ ς   στο 15΄λεπτο ημίχρονο του αγώνα .
  Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιδήμαρχο Αλιάρτου κ. Αραπίτσα , για τη φιλοξενία και την παραχώρηση του γηπέδου Αλιάρτου.

   Κυρίως όλους τους εκπαιδευτικούς της Εύβοιας ,  ΣΕΠΕ ΕΥΒΟΙΑΣ , που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και μας χάρισαν αυτές τις μοναδικές στιγμές. . .
    


Σε αυτό το σπουδαίο αλλά σύντομο ταξίδι μας , θα πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας βοήθησαν . . .
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ:
Τις ομάδες ΣΕΠΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ , ΣΕΠΕ ΕΥΒΟΙΑΣ και τους Βετεράνους ποδοσφαιριστές του Ορχομενού .
Την ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗ ΠΑΥΛΟΥ,  τον κύριο χορηγό μας , για την μεγάλη προσφορά του στο στήσιμο της ομάδας με όλο το αθλητικό υλικό που μας προσέφερε,
Τον Αντιδήμαρχο του Ορχομενού κ. Νταβαλούμη για την παραχώρηση – φιλοξενία του γηπέδου του Ορχομενού , τον Αντιδήμαρχο Αλιάρτου κ. Αραπίτσα για την παραχώρηση – φιλοξενία του γηπέδου της Αλιάρτου ,
 Τους γιατρούς  κ. Κωσταντή Θωμά και κ.Μαλτέζη Κυριάκο επιμελητή Α΄γεν. Ιατρικής του Κέντρου Υγείας Αλιάρτου για τις δωρεάν  παροχές τους,
 Το Γυμναστήριο ΆΘΛΟΚΙΝΗΣΗ΄ στη Λιβαδειά για την δωρεάν  προσφορά του στους συμμετέχοντας  της ομάδας ΣΕΠΕ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ,
 Την ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ και κυρίως τον πρόεδρο της ΕΠΣ κ. Νίκα Κωνσταντίνο για την προσφορά και φιλοξενία στα γηπεδάκια της ΕΠΣ στον Άγιο Σπυρίδωνα και τον Αρχιδιαιτητή κ. Φλότσιο Σταύρο για την παραχώρηση των Διαιτητών στους ποδοσφαιρικούς αγώνες μας.
  Την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΗΛΙΑ ΛΙΟΝΤΟΥ  Λιβαδειάς , την κ. Φωτεινή Ζαρογιάννη   εμψυχώτρια μουσικοκινητικών δραστηριοτήτων,
Τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ BIAKIS TEAM ( ΤAE KWON DΟ  ΤΑΝG SOO   DO KAI ΚΙΚ ΜΠΟΞΙΝΓΚ)


  Την Εφημερίδα ΄ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ΄  των κ.κ. Ηλία Καντά και Γιάννη Καντά .
 Το ΄stereasport΄ του κ . Γιάννη Παπαδήμα και τον φωτογράφο και κάμεραμαν κ. Ηλία Γεωργιάδη.
 Τις ταβέρνες ΄Κατρούτσο ΄ στη Λιβαδειά και ΄Χρυσικός΄ στην  Αλίαρτο για τις στιγμές χαλάρωσης μετά τους αγώνες.
 
 ΤΕΛΟΣ ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς σε όλους τους συμμετέχοντες – Συναδέλφους Εκπαιδευτικούς του Νομού Βοιωτίας , που πίστεψαν στο όραμα αυτό και βοήθησαν στην υλοποίησή του, δίνοντας το παρόν σε κάθε κάλεσμα.
 

        ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ  ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ . . .

και με την υπόσχεση να βρεθούμε ξανά τον Σεπτέμβρη!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.