Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

"Στης Έρκυνας τις Όχθες" ΜΚΛ - Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές 2013


Σας παρουσιάζουμε το ντοκιμαντέρ που δημιούργησαν οι  Μικροί Κινηματογραφιστές Λιβαδειάς ~ Young Film-Makers of Levadia,για την Πράσινη Πολιτιστική Διαδρομή 2013
που διοργανώθηκε στην περιοχή της Λιβαδειάς.
Αφορά στην περιληπτική κάλυψη των εκπαιδευτικών περιβαλλοντικών και πολιτιστικών δράσεων συντελεστών από 6 συνολικά φορείς (Α/θμια Εκπαίδευση και Προσχολική Αγωγή Ν. Βοιωτίας, 23η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας-Ακαδημία Αθηνών, Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Στυλίδας-Υπάτης και Δήμος Λεβαδέων), στα πλαίσια της διοργάνωσης του θεσμού “Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές” στη Λιβαδειά, το 2013.

Τα γυρίσματα και η λήψη φωτογραφιών πραγματοποιήθηκαν από τους ΜΚΛ κατά την υλοποίηση των εκδηλώσεων και μέρους των δράσεων των παραπάνω φορέων, στο διάστημα Μαϊου-Ιουνίου 2013 και το μοντάζ ολοκληρώθηκε κατά τις αρχές Ιουλίου 2013.
Ευχαριστούμε την κ. Κατσιφή, Σχολική Σύμβουλο 1ης Περιφέρειας Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Βοιωτίας και συντονίστρια της ΠΠΔ 2013 στην περιοχή της Έρκυνας και της Λιβαδειάς, που με πρόσκλησή της μας έδωσε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε αυτό το ντοκιμαντέρ.
Σας καλούμε να το απολαύσετε μαζί μας! 
 πηγή: http://mkl-yfml.gr/?page_id=2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.