Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012

''ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΠΡΩΤ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - ΙΘΑΚΗΣ''

 Έκκληση για Οικονομική Στήριξη Θεραπείας Συναδέλφου
            Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Μέλος του Συλλόγου μας, συνάδελφος και πατέρας δύο ανήλικων τέκνων, πάσχει από σοβαρότατη χρόνια ασθένεια του Ενδοκρινολογικού συστήματος (Ενεργό Μεγαλακρία – Μορφή Καρκίνου Υπόφυσης Εγκεφάλου), η οποία έχει προκαλέσει και τύφλωση του ενός οφθαλμού. Η κατάστασή του, σύμφωνα με
τους θεράποντες ιατρούς του Ειδικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Μεταξά», όπου είχε νοσηλευτεί και χειρουργηθεί κατά το παρελθόν, κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη κι απαιτείται μακροχρόνια και δαπανηρή θεραπεία για τον έλεγχο αυτής. Η παρούσα οικονομική κατάσταση του συναδέλφου μας, δεν επιτρέπει τη συνέχιση της θεραπείας, καθώς ο πολυετής αγώνας με την ασθένεια τον έχει εξαντλήσει οικονομικά, με αποτέλεσμα να απειλείται άμεσα η ζωή του.
Ως εκ τούτου, απευθύνουμε έκκληση, για οικονομική ενίσχυση, στους Συλλόγους της χώρας και σε όσους συναδέλφους έχουν τη δυνατότητα και επιθυμούν να συνεισφέρουν, προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα της θεραπείας του συναδέλφου μας.
Συνάδελφοι, για άλλη μια φορά πρέπει να δείξουμε την ευαισθησία και την αλληλεγγύη μας στο συνάδελφο που πάσχει κι αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα επιβίωσης. Οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια μπορεί να κατατεθεί στο λογαριασμό:
                              Αριθμός Λογαριασμού: 356 60 2496 38 (Μολφέσης Παναγιώτης του Δημητρίου)
                       Τράπεζα: Εθνική
                      ΙΒΑΝ: GR 110 110 35600000 356 60 2496-38

Σας ευχαριστούμε, εκ των προτέρων, για τη συμβολή και την ευαισθησία σας!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                    Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ            Παπουτσής Χρήστος                                                                              Κοκκινέλη Κυριακή  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.