Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Γ. Ρωμανιάς (Λιβαδειά 11/11): Δεν υπάρχει πολιτική βούληση, το κοινωνικό κράτος καταρρέει


Γ. Ρωμανιάς: Δεν υπάρχει πολιτική βούληση για... από LAMIASTARGR

Στη Λιβαδειά βρέθηκε την προηγούμενη Τετάρτη 11/11 το απόγευμα ο πρώην Γ.Γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Γιώργος Ρωμανιάς σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο «Χρήστος Παλαιολόγος» και συνδιοργάνωσαν το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς, ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. επαρχίας Λιβαδειάς, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λιβαδειάς, η ΕΛΜΕ Βοιωτίας, το Σωματείο Οικοδόμων και το Σωματείο Εργαζομένων ΚΤΕΛ επαρχίας Λιβαδειάς.

Θέμα της ενημερωτικής αυτής εκδήλωσης ήταν«Οι προωθούμενες αλλαγές στην Κοινωνική Ασφάλιση μετά το 3ο μνημόνιο» και κεντρικός ομιλητής της ήταν ο Γιώργος Ρωμανιάς, ο οποίος μίλησε για την δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα σε ό, τι αφορά το συνταξιοδοτικό και το οποίο οδηγείται σταδιακά στην κατάρρευση του.
Μάλιστα ανέφερε ότι με την ψήφιση του νέου νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό θα υπάρξουν νέες μεγάλες μειώσεις και περικοπές σε συντάξεις ακόμα και σε αυτούς «που έχουν βγει στην σύνταξη εδώ και 30 χρόνια».
«Οδηγούμαστε σε μια ανατροπή των συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων που μέχρι τώρα γνωρίζαμε. Το κοινωνικό κράτος σε ότι αφορά το συνταξιοδοτικό κομμάτι σταδιακά ανατρέπεται πλήρως» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Ρωμανιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.