Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

  Τα Χριστουγεννιάτικα  γκολ της καρδιάς μας

 Γέμισαν τα μάτια μας αγκαλιές και χαμόγελα ,  τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου , Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, όπου ήμασταν όλοι εκεί.

  Οι συνάδελφοι Εκπαιδευτικοί Α/θμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας, οι συνάδελφοι και υποστηρικτές μας  σε τέτοιες δράσεις , Εκπαιδευτικοί Α/θμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, η Δήμαρχος Λιβαδειάς κ. Γιώτα Πούλου και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου, οι μαθητές μας, γονείς αλλά και ο απλός κόσμος που μας ακολουθεί πάντα.
  Η άψογη διαιτησία των κυρίων κ. Μυλωνάκη Δημήτρη, της κ. Νίκα Μαριάτζελας και της κ. Φλούδα Σόνιας , καθώς και η εθελοντική προσφορά του γιατρού μας κ. Κωνσταντή Θωμά, έφεραν σε πέρας ακόμη έναν ποδοσφαιρικό αγώνα των δύο ομάδων με σκορ 2-1  !
  Ο σκοπός μας όμως στέφτηκε με επιτυχία με τη συνεργασία όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας, των κ.  Διευθυντών των Σχολικών  Μονάδων, των μαθητών και των γονέων, που βοήθησαν αυτές τις δύσκολες για όλους μέρες μας , να συγκεντρωθεί το χρηματικό ποσό των 2.115,89  ΕΥΡΩ και το οποίο κατατέθηκε στον ειδικό λογαριασμό του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής , για την ενίσχυση των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων που είχαν πληγεί στον Δήμο Μάνδρας την  15η   Νοεμβρίου 2017.
  Ευχαριστούμε την ΠΑΕ  ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ για την άψογη φιλοξενία που προσέφερε στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.
 
Μια  μ ε γ ά λ η  ευχή για όλους
Τα φετινά Χριστούγεννα
ας τα ζήσουμε όλοι με γεμάτες
τις καρδιές μας!
Υγεία ,Αγάπη και Χαρά
στις οικογένειές σας!
                                                     

                                                  
Η Πρόεδρος  της ποδοσφαιρικής ομάδας ΠΕ Βοιωτίας

Δερματίδου Ελισάβετ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.